L’A-porta a Can Puiggener de Sabadell cerca persones veïnes del barri per treballar com a Picaportes

24 jul. 2020Picaportes

La coordinadora d’A-porta a Sabadell, Sara Cervelló, amb membres de l’AV de Can Puiggener. 

Sabadell, 27 juliol de 2020.- L’A-porta al barri de Can Puiggener de Sabadell continua preparant el seu desplegament porta a porta, que s’iniciarà a partir del mes de setembre. Després de la presentació del projecte el passat 17 de juliol amb l’ajuntament de Sabadell, l’AV de Can Puiggener i la FAV Sabadell, l’equip de coordinació del projecte al barri està fent els primers contactes entre les botigues i comerços del barri per tal de difondre la missió a Can Puiggener i visibilitzar l’oferta de feina per trobar veïns i veïnes que puguin fer de Picaportes al barri.

Avui, la coordinadora d’A-porta a Can Puiggener, Sara Cervelló, juntament amb l’anterior president de l’Associació de Veïns de Can Puiggener, Teodoro Montero, històric dirigent veïnal de la zona, han visitat una quinzena d’establiments perquè fessin difusió de l’oferta de feina de Picaporta entre els veïns i veïnes del barri. La majoria s’han mostrat molt interessats en publicitar l’oferta laboral. De fet, segons la coordinadora d’A-porta, “gràcies a aquells contactes ja estem concertant entrevistes de persones que ens han contactat.” La visita s’ha fet amb totes les mesures sanitàries de seguretat per la crisi de la COVID: distància, rentada i desinfecció de mans i mascareta.

El perfil de les persones que faran de Picaportes ha de ser el d’una veïna o veí del barri de Can Puiggener, solidàries i amb compromís amb el seu entorn, obertes, que generin confiança i assertives. Principalment hauran de ser persones actives en associacions del barri. La dedicació requerida és de 25 hores/mes i no substitueix a una ocupació.

La tasca de les Picaportes serà la de contactar amb els veïns i veïnes del barri per ajudar-los en l’accés als serveis, conèixer les seves necessitats i oferir respostes en benefici del barri. Informar, ajudar, acompanyar i canalitzar al recurs adient sobre tot allò que tingui a veure amb la reconstrucció del barri, tenint en compte la situació econòmica i urgència social actual i la convivència i el civisme dels veïns i veïnes. Es pot enviar currículum i carta de presentació fins el 31 d’agost a sara@confavc.cat i si és vol demanar més informació addicional es pot trucar al 696 189 025.

Accés oferta de feina.