La APP Veinal ja disponible a l’APP Store amb una secció especial d’A-porta

2 març 2021General, Picaportes

APP Veinal CONFAVC A-porta

Tenim bones notícies! Ja podeu descarregar-vos la nova APPVeinal que us aproximarà als serveis del barri i a l’Associació Veïnal. A més, la APP de la Confederació l’Associacions Veïnals de la Catalunya té un apartat especial d’A-porta per als barris a on d’està desplegant el projecte d’apoderament veïnal “A-porta, acompanyant porta a porta”.

És molt fàcil: busqueu al Google Store l’APPVeinal i descarregueu-vos-la al mòbil. Teniu una munt de raons per a fer-ho:

 1. Perquè les AV tingueu contacte amb els veïns/veïnes a través de l’APP.
 2. Pel veïnat: per a connectar-vos amb algú que segur que us voldrà donar-vos un cop de mà si ho necessiteu: l’Associació Veïnal del barri. Per veure quines activitats fan les AV.
 3. Per rebre notificacions i informacions del barri.
 4. Per difondre els recursos de què disposa el barri (mapa de recursos).
 5. Per contactar directament amb les Picaportes del teu barri: enviar i rebre missatges a i de les persones Picaportes.
 6. Visites de les persones Picaportes: Per demanar-los visites o rebre informació sobre el barri a on s’està desplegant l’A-porta.
 7. Per obrir més portes. I per connectar amb els veïns i veïnes del barri i amb els recursos del barri.
 8. Per saber quines ajudes teniu disponibles: Per conèixer quines són les ajudes socials, com reduir les factures d’aigua, llum i gas, sortir de l’aïllament…
 9. Per informar-vos amb les veïnes i els veïns Picaportes del teu barri
 10. Per si teniu demandes socials urgents, com d’habitatge, de talls de llum, d’assetjament immobiliari o violència masclista.
 11. Per si voleu vehicular queixes sobre algun aspecte urbanístic, de brutícia, etc…del barri sobre alguna demanda oblidada.

Per altra banda, l’Associació Veïnal podrà oferir-vos serveis de proximitat i ètics per millorar la qualitat de vida de la vostra llar, com assegurances ètiques, una cooperativa d’administració de comunitats – Gestió Veïnal- i serveis de proximitat que potser no coneixeu!

Descarregueu-vos la nova APPVeinal de la CONFAVC i A-porta: en un clic el barri, l’A-porta i els seus serveis, més A PROP!