“La neteja i la contaminació acústica excessiva a l’espai públic, els extrements dels animals domèstics i la convivència entre els infants i els seus jocs amb pilota i la gent gran a la plaça de La Salut,  van ser les preocupacions centrals recollides en la 1a jornada participativa que l’equip d’A-porta de Sant Feliu de Llobregat  juntament amb l’AV de la Salut van organitzar el passat 25 d’octubre a la tarda perquè el veïnat pugui expressar com millorar el barri col·lectivament.

“ L’AV ha estat essencial per fer una criba de les propostes ja que algunes l’Ajuntament ja les té en marxa. El següent pas serà presentar aquestes demandes recollides al regidor del districte  amb l’Associació de Veïns i Veïnes La Salut”  explica la coordinadora del projecte al municipi, Ainhoa Llorente, emfasitzant que l’acte va comptar amb un èxit d’asssitècia: unes 30 persones en total.

La “trobada veïnal” es va dur a terme al Centre Cívic Tovalloles, i es va clausurar amb la degustació d’una truita i refrigeri a càrrec del bar Alhambra del barri.

Cal esmentar que el projecte a Sant Feliu de Llobregat es desplega amb el partneriat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el departament de Drets Social de la Generalitat de Catalunya i l’empresa Aigües de Barcelona.

A-PORTA

Rambla de Santa Mònica, 10, 3er
08002 Barcelona
932 688 980
serbarri@confavc.cat