El projecte A-porta de la CONFAVC participa al Fòrum Global de l’Economia Social (GSEF) virtual

21 oct. 2020Picaportes

Projecte A-porta de la CONFAVC.

A l’últim Fòrum que es va celebrar, el 2018, es va reunir a més de 70 països i més de 300 ciutats

El projecte A-porta de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) participa al Fòrum Global de l’Economia Social (GSEF) virtual que s’està celebrant a Mèxic des del 19 al 23 d’octubre.

Sota el lema del GSEF “El poder de la comunitat i l’ESS com a via per a la transformació”, la CONFAVC presentarà el seu projecte social A-porta a la jornada d’avui 21 d’octubre, a les 19.30h (hora catalana). I ho farà dins la sessió “Economia social i solidària; pràctiques locals d’impacte social”, que serà en castellà i es podrà seguir via streaming. La participació de la CONFAVC al Fòrum es fa conjuntament amb la cooperativa iesMed (SCEL) cooperativa de dinamització de l’Economia Social Mediterrània, que ha assessorat entorn de la implantació de l’A-porta a Catalunya.

El projecte A-porta ha estat acceptat al Fòrum Global de l’Economia Social (GSEF) com a iniciativa dins la categoria “El poder de la comunitat per a la transformació.”

A més, el divendres 23 d’octubre, la gerent de la CONFAVC i directora del projecte A-porta, Alba Gómez, participarà a la sessió Plenaria 5 (“ESS com un mecanisme per a resoldre el reptes globals des d’una perspectiva local i territorial»), a les 9.30 (hora catalana). La sessió plenària es podrà seguir en tres idiomes (anglès, castellà i francès) i durarà 90 minuts. A la sessió, es projectarà el vídeo d’A-porta, acompanyant porta a porta (https://youtu.be/6KNLDOaCkks), que ha estat inscrit al GSEF per a promoure i mostrar l’essència d’A-porta a les iniciatives participants.

GSEF és una associació internacional dels governs locals, les xarxes i els actors de la societat civil compromesos amb la promoció de l’Economia Social i Solidària (ESS) com un mitjà per aconseguir un desenvolupament local inclusiu i sostenible. GSEF reuneix els 75 membres dels 5 continents provinents de 36 països diferents, incloent 26 governs locals i 35 xarxes i actors de l’ESS. El Fòrum GSEF funciona com a plataforma per a l’aprenentatge mutu, elaboració de l’agenda i intercanvi de coneixement. A l’últim Fòrum que es va celebrar, el 2018, es va reunir a més de 70 països i més de 300 ciutats.

Hastags: GSEF2021

Foro Global de Economía Social 2021! GSEF 2021 #GSEF2021 #GlobalESS