Avui dimarts 28 de novembre  es farà al Centre Cívic les Tovalloles del barri de La Salut de Sant Feliu de Llobregat el Comitè de Seguiment de la  IV Fase d’A-porta.

Concretament aquest encontre reunirà a partir de les 18 hores  a entitats del barri i a l’equip de Picaportes del projecte, qui detallarà els resultats  principals que s’estan trobant en el desplegament d’aquest programa social que té per missió  detectar la pobresa energètica, la solitud no desitjada i fomentar la participació ciutadana.

Durant l’acte també està prevista la presència del vicepresident de la CONFAVC, Albert Torrents; de l’alcaldessa del municipi, Lourdes Borrell; del conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, a més de persones representants del departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i del mateix consistori.

Cal recordar que en aquest barri arriba ja a la IV fase i al municipi va començar al barri de Can Calders l’octubre del 2021. A-porta  a Sant Feliu es duu a terme gràcies al Departament de Drets Socials de la Generalitat,  l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que financen el projecte, i la companyia Aigües de Barcelona. També és possible gràcies a l’estreta col·laboració i el suport de l’AV del barri de Can Calders i la Salut.

A-PORTA

Rambla de Santa Mònica, 10, 3er
08002 Barcelona
932 688 980
serbarri@confavc.cat